Feestzaal huren

Heb je binnenkort wat te vieren? Het Oude Gemeentehuis heeft verschillende ruimtes te huur voor het houden van een feestelijke bijeenkomst.

Wordt het Keldercafé de plaats voor jouw feestje? Of is de stijlvolle Raadzaal de plaats voor jouw jubileum, diner of examenfeest?

Faciliteiten

Zowel het Keldercafé als de Raadzaal zijn voorzien van een bar met tap. Voor de catering zijn (bijna) al je wensen in te vullen. Wij werken hiervoor samen met diverse cateraars.

Dicht bij het Oude Gemeentehuis is voldoende gratis parkeergelegenheid om gasten te kunnen ontvangen.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse en wil je een offerte aanvragen? Of ontvang je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Telefoon: 015 380 5888
Mobiel: 06 5065 0280
Email: oudegemeentehuis@renaudwolf.nl

Keldercafé


Deze ruimte heeft van zichzelf een bruin café uitstraling, maar het is volledig in te richten naar eigen wens. Een muziekinstallatie is aanwezig er is genoeg ruimte voor feesten tot 70 personen.

Van oktober tot mei organiseren wij regelmatig het Muziekcafé. Op onze Facebookpagina vind je hier meer informatie over!

Keldercafe Keldercafe

Raadzaal


Deze ruimte is ondermeer geschikt voor het houden van je receptie, familiediner of gewoon een gezellig feest tot maximaal 120 personen.

De Raadzaal bevindt zich op de eerste verdieping. Hou er rekening mee dat er in het Oude Gemeentehuis geen lift aanwezig is.

Raadzaal